Brandveiligheid is belangrijk! 

Of het nou om de werkvloer gaat of thuis, brandveiligheid is noodzakelijk en erg belangrijk. Een goede brandveiligheid kunnen vele ongelukken voorkomen en levens redden. Zo moet je er altijd voor zorgen dat de brandmeldinstallatie altijd goed ingesteld staat en werkt. Heb je er nog geen? Dan is het niet handig om langer te wachten. Zorg er daarom dus voor dat dit zo snel mogelijk wordt gerealiseerd voordat het te laat is.

Als je een ondernemer bent is het verplicht om erkende brandmeldinstallaties te hebben. Vooral verzekeraars vinden dit erg belangrijk.

Ga voor kwaliteit

Als je voor kwaliteit wilt gaan is het verstandig om te gaan voor een erkend branddetectiebedrijf. Niet alleen is de branddetectie van dit systeem uitstekend, zo voldoet het aan de normen en eisen van de NEN2535 en NEN2575. Niet alleen heb je een systeem dat erkend is, zo werkt Brinkman Beveiligingen samen met de brandweer. Dit geeft wel een veilig gevoel.

Wees voorbereid

Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn bij calamiteiten worden de systemen voorzien van rookmelders. Zo word je altijd op tijd gealarmeerd als er rookontwikkeling is. Daarnaast is de alarminstallatie ook aangesloten op de meldkamer van het bedrijf. Indien je niet thuis bent wordt er actie ondernomen. Zeker een fijn gevoel dat er altijd actie wordt ondernomen mocht er rookontwikkeling plaatsvinden!

Ben je benieuwd wat dit bedrijf voor jou kan betekenen? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Menu